Tuotteet hakusanalla annien riisi (5)

Viljat

Viljat

Viljat: Vehnä on yksi eniten viljellyistä ja kulutetuista viljoista maailmassa. Tässä on katsaus sen eri muotoihin ja käyttötarkoituksiin: Vehnäjauhot (vehnähiutaleet, leseet jne.) ja kokonaisina jyvinä tai tuotteina, jotka säilyttävät enemmän kuituja ja ravintoaineita. Vehnäjauho saadaan jauhamalla vehnäjyviä. Jalostustason mukaan voidaan saada: Kokojauho (T150): Sisältää koko jyvän, runsas kuitupitoisuus. Puolikokojauho (T110): Hiukan vähemmän kuitua, mutta silti ravitsevaa. Valkoinen jauho (T45 tai T55): Keveämpää ja käytetään leivonnassa, valkoisessa leivässä ja monissa ruoanlaittovalmisteluissa. Vehnäjauho on erittäin monipuolista ruoanlaitto- ja leivontaresepteissä. Se tuo mukanaan hiilihydraatteja, proteiineja ja joskus kuituja.
Viljat

Viljat

Vehnä Riisi Ruis Ohra Maissi Maapähkinät jne …
Lisäseesami

Lisäseesami

Seesami on vuosittain kasvava kasvi, joka kuuluu Pedaliaceae-perheeseen ja jota viljellään laajasti sen siementen vuoksi. Sen tunnustetut hyödyt: Rikas ravinteista Antioksidantti Kuitujen ja vitamiinien lähde Taistelu kolesterolia vastaan Aromi Paahdettuna seesaminsiemenet vapauttavat herkullisen pähkinäisen maun. Tunnustetut hyödyt Kuitupitoisia edistävät suoliston toimintaa edistävät kolesterolin vähenemistä. Auttaa torjumaan sydän- ja verisuonisairauksia Käyttö Ruokakäyttö
Meidän Vihanneksemme

Meidän Vihanneksemme

Meidän Vihanneksemme
Pihvikappale

Pihvikappale

Steak Cut -pussi 2,5 kg